een reis naar je hart                                                    26 - 28 juni 2014
“Alleen met het hart kun je goed zien,

het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.”


uit ‘de kleine prins’,  Antoine de Saint-ExupéryJe hart is een onuitputtelijke bron van vreugde en liefde. Leven vanuit je hart is leven vanuit je ware natuur. Het is echter niet zo makkelijk om hiermee in het dagelijks leven verbonden te blijven. Door teleurstellende en pijnlijke ervaringen uit het verleden heb je je hart soms afgesloten.

Je denkt dat het te kwetsbaar is om je helemaal te laten zien. Deze overtuiging kan je belemmeren om wezenlijk contact met anderen aan te gaan.


Deze workshop biedt je een veilige omgeving waarin je kunt ervaren hoe het is om je hart werkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid en levendigheid weer te laten stromen. Via een gestructureerd programma* verken je de gebeurtenissen in je leven, op grond waarvan jij je hart hebt gesloten. Door de gevoelens die je destijds niet kon verwerken te erkennen en alsnog toe te laten, maak je de weg vrij om weer vanuit je hart te kunnen voelen.

We gebruiken hiervoor werkvormen als: geleide meditaties, verschillende therapeutische oefeningen, lichaamswerk, dans en mandala tekenen. Het delen van je ervaringen vormt een essentieel onderdeel van het programma. Ook besteden we aandacht aan je dromen, ze zijn vaak veelbetekenend.

* gebaseerd op een programma van Jan Boswijk en Riekje Boswijk-Hummelpraktisch

Je kunt aan deze workshop deelnemen op:


  1. 26 - 28 juni 2014


Een reis naar je hart vindt plaats in het Boswijk Instituut te Doorn,

en in het Bergkristal te Haaren (N-B).

We starten op de eerste avond om 19.15 uur en eindigen op de laatste dag

om ± 18.00 uur.  De avonden vormen ook onderdeel van het programma.


aanmelding en kosten

Voor deze workshop  kun je je aanmelden via het Boswijk Instituut. Het Boswijk Instituut hanteert 2 inkomensafhankelijke tarieven voor deze workshop: € 382,- (tarief A) en € 416,- (tarief B),

dit is inclusief verblijf, koffie, thee en alle vegetarische maaltijden.


een reis naar je hart

weekends:

weken: