Ik hou er erg van om te werken in meerdaagse workshops.

De intensiteit van aangeboden oefeningen wordt erdoor vergroot, het delen van de opgedane ervaringen door de deelnemers is zo verrijkend, het is veel gemakkelijker om weer in contact te komen met: ‘leven zoals het bedoeld is’.


Ik heb het geluk om hierin al jaren samen te werken met 2 bijzondere collega’s, te weten Eveline Mientjes en Gisèle Lievens.

In het najaar van 2013 ontstond het idee om met Nanette Kant in Portugal een zomer verwenweek aan te bieden: een nieuw samenwerkingsverband is geboren, ik verwacht dat ook dit mooie vruchten oplevert.


Het ‘sprankelweekend’ en ‘een reis naar je hart’ worden begeleid door Eveline en mij. We hebben beiden in  de opleiding tot transpersoonlijke psychotherapie bij Centrum Boswijk afgerond.

We geven theraoie groepen in het Boswijk instituut, de voortzetting van hettherapie en opleidingsgedeelte van
Gisèle en ik bieden een reeks themadagen en weekends voor vrouwen aan onder de naam ‘Inspiratiecirkels’.  De workshops  ‘minnekind’,  ‘minnekunst’, de zomerweek ‘raakbare vrouw’ in Frankrijk en het stilteweekend bieden je de mogelijkheid om je vrouw-zijn uit te diepen en te voeden, in verbinding met andere vrouwen. 
workshops

weekends:

weken: